Guanyadors de la 8a edició de “De tapes per Barcelona”

Posted in Noticies

Guanyadors de la 8a edició de “De tapes per Barcelona”

Després de mesos d’inactivitat a la web, ens il·lusiona poder compartir amb vosaltres el premi que Estrella Damm i el Gremi de Restauració de Barcelona ens ha atorgat en el marc de la 8a edició de “De tapes per Barcelona”. Aquest guardó ens fa especial il·lusió per ser el primer any que participem a la ruta, ja que reconeixements com el que avui compartim ens omplen de motivació per seguir innovant en les nostres propostes gastronòmiques.

La tapa per la qual vam apostar consistia en un semicuit de foie de Can Tomei col·locat sobre un llit de ceba caramel·litzada casolana que acompanyàvem de cruixent de fruits secs; tot situat sobre una fina coca d’aire. Finalment la tapa la decoràvem amb melmelada de figues que li aportava un toc dolç al conjunt.

Per a totes aquelles persones que no vau tenir l’oportunitat de provar-la o que us vau quedar amb ganes de més, us informem que podeu gaudir de la tapa per només 1,80€, gràcies a la promoció que hem posat en marxa per a celebrar amb tots els nostres clients aquest guardó. Esperem que us agradi!